top of page

Våre tjenester

Hva kan vi tilby dere?

Millennial Consulting tilbyr prosjektoppdrag og eventplanlegging. Sammen formulerer vi en aktuell problemstilling og skreddersyr løsninger etter ønske og behov. 

Event

Forstå opplevelser

Vi har et brennende engasjement for å skape opplevelser og gode minner. Vi tilbyr eventplanlegging og gjennomføring, både for private og profesjonelle aktører. Vi leder dere gjennom posessen av å skape et vellykket arrangement.

Promotering

Forstå målgruppen

Ønsker dere å nå Millennials, men vet ikke hvordan? Vi kjenner målgruppens adferd og behov godt, og hjelper dere mer enn gjerne med å finne kreative løsninger for å nå unge mennesker. Vi tilbyr blant annet: kampanjer, eventer, sosiale-medier-strategier og andre spennende promoterende aktiviteter.

Produkt

Forstå behovet

Med kunden i sentrum kombinerer vi i Millennial Consulting kunnskap og ferdigheter for å matche kundens behov med riktige produktløsninger. Vi tilbyr både produktutvikling og produktforbedring til bedrifter i produkt- og tjenestebransjen.

Analyse

Forstå markedet

Vi undersøker hva organisasjoner gjør for å holde seg relevante og konkurransedyktige i et samfunn som endrer seg raskere enn noensinne. Basert på funnene vil vi presentere mulige veier for dere å gå, samt gi våre anbefalinger. Noe av det vi kan tilby er: trend-, kunde- og konkurrentanalyser.

bottom of page